Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Välkommen!

Den här tjänsten finns för att underlätta för dig som vill publicera evenemang i kalendrar på olika webbplatser vid Lunds universitet. En majoritet av webbplatserna vid Lunds universitet är anslutna. 

En universitetsgemensam tjänst för kalenderdelning

Alla medarbetare vid Lunds universitet kan logga in och använda kalenderdelningen, och publicera händelser i kalendariet på den universitetsövergripande webbplatsen lu.se. Du som vill använda tjänsten för att publicera evenemang i kalendrar på andra webbplatser än lu.se kan göra det om:

  • Kalendern du vill publicera evenemanget i är ansluten till tjänsten för kalenderdelning.
  • Du minst en gång loggat in i tjänsten med ditt Lucat-ID.
  • Du har tilldelats behörigheter för den kalender du vill publicera i utav kalenderns administratör.

Om du har frågor om webbplatsen och kalendern för den verksamhet du jobbar inom kontakta din närmaste webbredaktör. För dig som arbetar med en webbplats som ingår i den universitetsgemensamma webblösningen i Drupal är det webbplatsansvarig du vänder dig till.

kopplingar till instrument

Webbavdelningens support

Anslut till en ny kalender i Kalendertjänsten eller anmäl en ny administratör för er befintliga kalender - tryck här!

Kontakformulär