Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

7

feb

Äta hållbart för miljö och hälsa

7 februari 2024 18:00 till 19:30 | Föreläsning
En vattendroppe med ett träd inuti. Illustration.

De flesta vet att det vi äter har en påverkan på hälsan, men hur kan vi se till så att maten är hållbar för vår hälsa och vår miljö?
Anna Stubbendorff är doktorand i medicin i Lund och deltar i Lunds universitets forskarskola Agenda 2030. Hon undersöker hur man med hjälp av en föreslagen kost både kan vara mer miljömässigt hållbar och förhindra kostrelaterade kroniska sjukdomar som cancer eller hjärt-kärlsjukdomar.

Om evenemanget

Plats:

Lunds stadsbibliotek, Atriumgården

Kontakt:

jenny [dot] hansson [at] cec [dot] lu [dot] se