Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Här anger du vad kalendern eller kalendrarna ska heta. Skriv gärna med ett komma-tecken i mellan varja namn.
Det är det namnet som syns i gränssnittet när man väljer en kalender att dela till, det är alltså inget som syns utåt. 
Om kalenderpublicister på webbplatsen där kalendern ligger ska få automatiskt tillgång till denna kalender när de loggar in via CAS-inloggning på denna sajt, fyll i vilken institution, fakultet, forskargrupp eller motsvarande som denna kalender ska vara kopplad till. Alla personer med rollen kalenderpublicist som arbetar inom denna verksamhet får då automatiskt tillgång till den delade kalendern.
Fyll i URL:n till den webbplats som kalendern är kopplad till. Om det behövs en notifiering till sajten, så är det denna URL som den skickas till.
Kalenderadministratörer
Skriv in lucat-id för den personen(r) som ska bli kalenderadministratör. Ni måste utse minst en. Klicka på "Lägg till" för att lägga till fler administratörer.
LUCAT-ID
fler administratörer