Webbinarium med civilministern: Tillitsbaserad styrning i staten

3 december 2021 13:00 till 15:00 | Föreläsning
Bilder paneldeltagare
Samtalet om tillitsbaserad styrning i staten arrangeras av Institute for Public Affairs vid Lunds universitet och Arbetsgivarverket. Illustration: Frida Nilsson

Tillitsreformen syftade till större frihet och en minskad administrativ börda för offentliganställda. Vad anser regeringen om arbetet med reformen så här långt? Vad innebär tillitsbaserad styrning i myndigheternas vardag och hur kan en tillsyn baserad på tillit utformas?

Om evenemanget

Plats: